Thursday, November 24, 2011

20112011

Dunia menantikan post ini....hehhehehe

No ni bkn sebarang no......pada tarikh ni my best fren telah melahirkan baby girl tau.....comel sgt...to be honest with you...I never been in the situation where the closest person in my life nk deliver baby....even masa my bro dulu xsempat nk harung bende2 ni sbb time tu aku kt Langkawi, die kt KL......

Ok2...maka CheNor dimasukkn ke sepital pd 17 Nov 2011 n dijangka baby ni akan lahir esoknye 18 Nov 2011.....tp wpun di induce pd Jumaat tu, die masih blm blh dilahirkan.....I ada situ time tu, die tgh tahan sakit....xleh ckp byk...nk buat lawak bodoh pun pk juta2 kali......(ye la aku ni mane reti dok diam klau xbuat lawak mmg la xsah).....mase tgk die tu ada skit la rase sebak....tpikir susahnye nk melahirkn insan di dunia.....so, 19hb pkl 4 ptg die dimasukkn ke dlm labour room....aku tggu kt luar smpai family CheNor smpai....sambil2 tu dgr lagu, tgk kerenah org, n husband CheNor, Asri lak kejap2 kluar....smpai habis time melawat pun die blm lg nk bsalin....so aku pun charlussss dlu tgglkn family CheNor.....otw balik tu aku bdoa la spy die slamat melahirkan baby....pkl 12 final bukaan 6cm je......doctor buat musyawarah.....finally my fren kne bedah pkl 2 lbh pd 20112011.........maka lahir la Hannah Adelia Mohd Asri. Aku bsyukur sgt2 dua2 selamat......

Gambar utk hiasan je ek Nok....bkn gmbr anak kau punnnn........




hehehehe....jgn marah ek.....dua gmbr di atas mmg saje pilih yg mata sepet cm Hannah.....hehhehehe

Happy for her.....hope I can see her n her baby soon....klau ada kesempatan aku ke rumah kau ek nok....so aku blh la bgmbr dgn Hannah....n aku blh pose ala2 lelaki muslimin pegang baby.....hahhahahahaa

Despite all the happiness, aku keseorangan ni.....dlu keje dgn CheNor....skg dh die cuti, aku sorg2 la.....dh la prangai bos aku ni cm sikit pelik.....ckp lebih kang sentap.....call xyah ckp la, asal tringat je call.....lps tu yg aku xleh blh ni, diorg ni mmg money oriented kot.....pantang ada duit....smua sapu......pstu x inform kat aku ape n siapa yg dh byr....kekdahnye aku la nk kne tau smua tu....klau nk aku amik tau, smua payment must go through me la....tp diorg amik senyap2 n xbgtau....lps tu tnye aku sape dh byr sape xbyr.......

Ni lagi satu kepantangan aku....NOK ko ingat ko je nk pntang...hehhehehe.....aku ckp la pantang klau org ckp "we pay you to the work"....if you want to use that terms kan.....i also want to ask you...where the hell is my JOB SCOPE????? Tell me....ingat byk sgt die byar aku kot......pls la aku ni bkn hamba duit...bpada2 la....aku ni mls nk ckp lebih...kang aku ckp lebih kang sentap hati mak nak kannnnn??????????? So, ape aku buat skg...aku nk jmpe die n ckp kt die PLS RECONSIDER MY PAY CHEQUE....I WANT YOU TO PAY ME TO DO OFFICE WORK ONLY...I DON'T WANT TO DO OUTSIDE JOB....TQ

Lps ni sure la....dr kwn trus xkwn.....ntah la...harap2 smua ok....sape2 nk bg aku keje...tlg email kt aku ek......i'm deperado nk cari keje lain....keje yg xpyh nk pk kesentapan org....n some more xggu my private life......

XOXO~ 

2 Comments:

At January 18, 2012 at 8:28 AM , Blogger chinta said...

Nok...yg gmnba 1st ade le gak sket rope si hannah..btw, tq tau..ko x wt lawak ke..time aku xsakit, smpat kite dok bgelak sakan tu kan..tq sgt2 ko teman aku..

bkn aku, asri n fmli aku pn tharu ko meneman aku..nnt aku balek kl kite hang out..rndu nak makan dgn ko..nnt bole bawak hannah jupe bapak angkt dia..ko le tu..xyah nak feeling2 abg yon..ko da tua gitu..haha...

Pasal kje tu, ade hikmah kan..apa pun, ko tetap menjadi ingatan para bangla..hehe..kesabaran ko buat kerja terbalas ko dpat masuk big company..kan rezeki tu..

 
At March 6, 2012 at 4:48 AM , Blogger Nasrun Abu Bakar said...

aku dh lame x bce blog sndiri......aku sgt tharu bce komen ko.....aku bkn tlg ape pun nok......aku cume buat ape yg aku rse btul...nk tggu sndiri blm tau ada ke idok org yg nk meminang aku...hahaha

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home